Barion Pixel

Mi is az a fürdőpraliné?

A fürdőpraliné egy igazi, kényeztető luxus fürdőélményt biztosító különlegesség, amennyiben természetes összetevőkből készült terméket vásárolsz. Érdemes részletesen elolvasnod az összetevőket, mert sok olyan termék van a piacon, amelyekben nem az az összetevő van, amelyet érdemes használnunk, vagy akár olyan adalékanyagot tartalmaz, amire egyáltalán nincs szüksége a bőrödnek. Sőt, sajnos vannak olyan termékek is ahol nem a minőség a fontos, ezért olcsóbb alapanyagokból készülnek. Mint sok más terméknél, itt is érdemes arra törekedned, hogy kézzel készült, hazai előállítású kozmetikumot vásárolj, ahol az összetevők egyértelműen és érthetően fel vannak tüntetve.

Fontos a csomagolás, ezért
lehetőleg környezetbarát megoldást válassz.

Milyen a La Pure fürdőpraliné?

Nagyrészt bőrtápláló anyagokban gazdag, kiváló minőségű kakaóvaj alkotja a kis bonbonhoz hasonló csodákat. Ennek a hatását fokozom még egy kevés extra szűz kókuszolajjal és hozzáadok egy növényi emulgeáló szert, hogy ezek a csodás vajak fel tudjanak oldódni a fürdővízben. A használata után selymesen puha és bársonyos lesz a bőröd.

Minden La Pure termék minőségi alapanyagból készülő natúr kozmetikum. Minden terméket kézzel készítek, egyesével és odafigyelek arra, hogy a minősége állandó legyen. Az összetevők ugyanazok, de mivel kézzel készülnek, így a kinézetük eltérhet.

A La Pure hivatalos engedéllyel rendelkező natúr kozmetikum készítő manufaktúra, ahol a minőséget nem csak én, mint gyártó, de az ÁNTSZ is rendszeresen ellenőrzi. A mikrobiológiai vizsgálatok is igazolják eredetét és garantált minőségét.

„… minden La Pure termék kézzel, minőségi alapanyagokból,
ugyanazokkal az összetevőkkel készül és
ami a legfontosabb, hogy hivatalos engedéllyel rendelkeznek ..
.”

Felhasználási javaslat

Engedj egy kád forró vizet – ezt legalább hetente kétszer érdemes megtenned, főleg ebben a hideg időben, ahol a bőröd amúgy is szárazabb – dobd be a pralinét a vízbe és hagyd, hogy a meleg hatására felolvadjon. Próbálj meg nyugodt körülményeket teremteni hozzá és élvezd ki minden pillanatát. Kézműves házi szappant használj a mosakodáshoz. Fürdés után már nem lesz szükséged testápoló használatára, hiszen a pralinénak köszönhetőn olyan lesz a bőröd, mintha már bekented volna.

Ezt terméket bátran használhatod akkor is, ha gyerekkel együtt fürdesz.