Rólam

“Az életedben amire ráfér egy kis mentális vagy egészségügyi jobbítás, a La Pure-ban megtalálod rá a megoldást.”

Krizsán Laura vagyok, Tifani és Lili anyukája, Péter felesége. Debrecenben élünk, itt készítem a La Pure szappanokat, és más finomságokat.

Az embereket rengeteg káros környezeti hatás éri, és sajnos környezetünket is számos emberi. Bár ez nem egy vidám tény, azonban az ezen való aggódás helyett úgy döntöttem, figyelmemet és energiáimat a megoldások keresésére fordítom.

Néhány éve, natúr kozmetikumokat kezdtem vásárolni, majd egy workshopon megismerkedtem a szappankészítés alapjaival.
Elkezdtem olvasgatni az összetevőit más, a háztartásunkban használt szereknek, élelmiszereknek. Fokozatosan alakítom át szokásainkat. Egyik változás hozza a másikat, és ha elkezded nincs visszaút, de nem is bánom, rengeteg pozitívumát tapasztaltam ennek a folyamatnak életünk minden területén.

Második kislányommal a pocakomban kezdtem el foglalkozni az illóolajokkal. A legjobb helyet kerestem, ahol tanulhatok így kerültem  a Panarom Aromaterapeuta Intézetbe és 2 év alatt okleveles aromaterapeuta minősítést szereztem. Utána megismerkedtem a Pránarom márkával is, így mostanra teljes az aromaterápiás termék palettám. Több, mint 7 éve használjuk az illóolajokat otthon és 4 éve a La Pure-ban is. A testi és lelki egészségünk megőrzésében nagy szerepük van.

Érdekelni fog, ahogy engem is:

Miből készült?
– Mekkora környezeti terhelést jelentett, hogy a konyhámba került?
– Vegyszermentesen termelték-e, méltányos kereskedelemből jutott-e hozzám?
– Csomagolása szemét lesz-e, vagy visszakerülhet a természet körforgásába?
– Ha ezt a terméket vásárolom, egy család boldogulását vagy egy multinacionális nagyvállalatét támogatom?
– Kíméletes eljárással készült?
– Összességében természetes vagy mesterséges?

Ezek fényében nem kérdés hogy a La Pure szappanokat a fent körülírt személettel készítem, úgy hogy közben Rád gondolok.

Arra, hogy örömödet leld benne, okozzon kellemes perceket számodra, és ha van bármi az életedben amire ráfér egy kis jobbítás, gyógyítsa meg, egyszóval beleteszem szívem-lelkem-tudásom.

Milyen még a La Pure?

Valódi, 100 %-os illóolajokat tartalmaz a természet nyújtotta leghatásosabb gyógyító erő az aromás növényekből nyert illóolajokban rejlik, amelyek a testre és a lélekre is egyaránt hatnak. Ezért főként olyan illóolajokat, növényi olajokat, növényi kivonatokat használok, melyek 100%-os tisztaságú, természetes alapanyagokból készülnek, szigorú nemzetközi minőségi ellenőrzésen esnek át, így terápiás célra is igazoltan alkalmasak.

Többnyire BIO szívügyem a vegyszermentes kozmetikumok elterjedése, mert a biogazdálkodás során nem használnak vegyszereket a talajjavításhoz és a permetezéshez és a feldolgozás során sem, így a környezet egészsége megmarad. Az organikus összetevők teljesen GMO-mentesek és tanúsítvánnyal rendelkező gazdálkodásból származnak. Van magyar szappanom. Törekszem rá, hogy az alapanyagok a lehető legközelebbről, minél kisebb környezeti terheléssel érkezzenek, ezért megalkottam a 100%-ban helyi termelőtől vásárolt, hidegen sajtolt napraforgó olajból készült, illatmentes szappanomat, hogy a vegánoknak is kedvezzek.

Vegán termékeim között számos, vegánok számára is megfelelőt találsz. A szappanok mindegyike vegán, tehát nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, csupán ajakápolóinkban található méhviasz.

Állatkísérlet mentes természetesen minden termék mentes az állatokon tesztelt alapanyagoktól.

Pálmaolaj mentes naponta átlagosan öt Margitszigetnyi erdő pusztul el, hogy a helyükre olajpálma ültetvény kerülhessen. 2015-ben több mint kétmilliárd tonna szén-dioxid és más üvegházhatású gáz jutott a légkörbe ennek hatására. Ráadásul számos állatfaj is veszélybe került miattuk. Egyértelmű, hogy nem használom.

Fair Trade a méltányos vagy becsületes kereskedelem (angolul fair trade) olyan irányított kereskedelem, amely hangsúlyt helyez arra, hogy a harmadik világbeli termelő megkapja az őt megillető pénzt a terményéért. Természetes, hogy ilyen alapanyagokat használok.

Környezetbarát csomagolóanyagként papírt, újrahasznosítható üveg tégelyeket használok melyeket vissza is váltok (újratöltök). Már csak az ajakápolónak kell találnom műanyagmentes stiftet. Ez valós kérdés? Hiszen kevesebb szeméttel a lelked is szabadabb 🙂

Nézz körül nálam, hátha megtetszik valami és olyan örömet okoz majd a használata, mint amilyen örömmel készítettem Neked.

Szeretettel,
Laura