Fizetési és szállítási feltételek

Fizetési feltételek

A termékek mellett feltüntetett vételár alanyi adó mentes. A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget kiegyenlítheted előre utalással, bankkártyás (BARION) fizetéssel, akár utánvéttel is vagy bankkártyával a La Pure szappanműhelyben.

A vásárlási információról vásárlás után azonnal kapsz egy e-mailt, amelyben minden fontos infót megtalálsz. Amennyiben az utánvétes vásárlást választod (kizárólag GLS szállítás vagy FoxPost csomagautomata esetén), úgy a termékek vételárát, a szállítási díjat és a kezelési díjat (600 Ft) átvételkor, a GLS futárnak vagy a FoxPost automatánál kell kifizetned.

Milyen fizetési módok közül választhatok?
Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz a rendelésed leadása előtt a pénztárban:

  • Utánvétes vásárlás

A termékek vételárát, a szállítási díjat és a kezelési díjat (600 Ft) átvételkor, a GLS futárnak bankkártyával vagy készpénzben illetve a FoxPost automatánál bankkártyával kell kifizetned.

  • Előreutalásos vásárlás

A fizetendő összeget előre át kell utalnod a K&H Banknál vezetett bankszámlánkra. Utalási adatok: Krizsán Péter EV 10403428-50527083-56781003. Az utalásokat K&H Bank (bankon belüli) utalás esetén – ha banki nyitvatartási időn belül indítod az utalásod – az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalásod – ha banki nyitvatartási időn belül indítod – a következő munkanapon jelenik meg számlánkon. A fizetendő összeg beérkezését követően tudjuk a csomagodat összekészíteni.

  • Bankkártyás fizetés

A BARION teljesen biztonságos fizetési felületén keresztül azonnal ki tudod fizetni a rendelésed.

  • Bankkártyás vagy készpénzes fizetés a La Pure szappanműhelyben

A helyszínen gyors, egyérintéses a fizetés a banki terminálon keresztül, de készpénzben is ki tudod kifizetni a rendelésed. Mivel nem vagyok üzlet, kérlek vedd figyelembe, hogy ezt a fizetési lehetőséget kizárólag előre egyeztetett időpontban áll módomban vállalni.

 

Hova küldhetem vissza a terméket?

Kérlek, erre a címre küldd vissza a terméket ha elégedetlen voltál vele:

La Pure Szappanműhely
4025 Debrecen, Miklós utca 14. fsz 4.

100% garancia minden La Pure termékre

Biztosak vagyunk abban, hogy termékeinkkel elégedett leszel, ezért minden termékünkre 100%-os pénz visszafizetési garanciát kínálunk.*

Ha valamilyen okból mégsem lennél maradéktalanul elégedett a megrendelt termékkel, küldd vissza a rendelésedtől számított 30 napon belül a termék maradványait (legalább 30%-ot), add meg a megrendelési azonosítód, vagy azt az e-mail címed, amiről a rendelést leadtad, illetve a számlaszámod, ahova visszautalhatjuk a pénzed, és a teljes vételárat megtérítjük (a visszaküldés és a szállítás postaköltségét nem).

A kockázatot tehát átvállaljuk, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted a kizárólag természetes összetevőjű termékeink kényeztető hatásait.

Szállítási feltételek

Jelenleg GLS futárszolgálat segítségével, Foxpost automatán keresztül és személyes átvétellel (4025 Debrecen, Miklós utca 14. fszt 4., előre egyeztetett időpontban.) lehet tiéd a La Pure terméked.

Ha hétköznap 14:01 után adtad le és fizetted ki a rendelésed, a csomagodat csak a következő munkanapon tudjuk útnak indítani. A fentiek vonatkoznak azokra is, akik az utánvétes fizetési opciót választották, az ő esetükben a rendelés leadásának időpontja határozza meg, mikor indulhat el a csomag – értelemszerűen ők majd csak akkor fizetnek, amikor a futár házhoz szállította a megrendelt termékeket.

Az utalásokat minden munkanap kezdetén reggel 8:00-kor és 14:00 órakor ellenőrizzük.

A kiszállítási díjak alakulása magyarországi szállítási cím esetén, GLS futárszolgálattal történő kiszállítás vagy Foxpost automatából történő átvételkor:

GLS szállítási díjak:
1790.-

Foxpost szállítási díjak:
1190.-

Utánvétes szállítás esetén a fenti árak + 600.-Ft utánvét kezelési díj.

Ha 25.000.- Ft feletti a rendelésed, a szállítás ingyenes.

Foxpost automatában vennéd át a csomagod?
Amikor csomagod megérkezik az átvevőhelyre, SMS és e-mail értesítést is kapsz a csomag érkezéséről. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt.
A Foxpost  szállítást kizárólag előreutalás esetén választhatod, utánvét esetén nem.

Ha bármilyen további kérdésed van, keress bátran!

Telefon: (+36) 30 467-3320
Email: laura@lapure.hu