Barion Pixel

Fürdőzés

A fürdés fontosságát semmiképp se becsüljük alá. Gondoljunk csak a római kori fürdőkultuszra vagy a török fürdőkre. A mindennapok természetes velejárója volt a fürdőkbe járás, hozzátartozott a kultúrához. A fürdésnek vallási és mágikus jelentőséget tulajdonítottak. Talán ezt az érzést keressük és találjuk meg, amikor elmerülünk egy kád forró vízben. Vitathatatlan, hogy sokan nagyon szeretünk fürdeni, így lazítunk, töltődünk, gyógyulunk testileg és lelkileg.

„… a mindennapok természetes velejárója volt
a fürdőkbe járás, hozzátartozott a kultúrához ..
.”

Télen a bőrünk szárazabb, de ennek elsődleges oka a hőingadozás, a hideg okozta rosszabb vérkeringés és a fűtött helyiségek alacsony páratartalma. Ezért is fontos, hogy hetente legalább egyszer megengedjük magunknak a kádfürdőzést. Természetesen nem mindegy milyen szereket használunk ehhez.

  • Ha egy kis lazításra, nyugalomra vágysz dobj egy La Pure Relaxbombát a fürdővizedbe, amely az orvosi levendula és citromfű illóolajok segítségével szakít ki a mindennapi stresszből és ringat át egy nyugodtabb lelkiállapotba.
  • Ha egy kis lelkierőt szeretnél gyűjteni vagy megbeszélni magaddal a dolgaid, használd a Harmóniabombát, amelyben a kubeba és a bergamott illóolajok fognak segítséget adni a kérdéseid feldolgozásban.
  • Ha a nőiességedet szeretnéd erősíteni akkor használd a Szexbombát, amelyben az ylang-ylang nőiességet támogató hatását kombináltam a narancs játékosságával és a citrom frissességével.
„… ha a bombát soknak érzed,
használj bátran La Pure aromaterápiás fürdősót ..
.”

Amennyiben a bombákat soknak érzed, használd bátran az előre elkészített La Pure aromaterápiás fürdősókat. Tegyél egy púpozott evőkanállal a fürdővizedbe és élvezd a különböző hatásokat. Ha szeretnéd keverheted is a mesés illatokat egymással.

Bármely estéből illatos pihenést varázsolhatsz, gyermekednek pedig a levendula mesés illata segít álomba merülni.

Ha egy kis otthoni wellnessre vágysz, kényeztesd magad a leghatásosabb harmóniateremtő illattal, a rózsafa – gerániuméval.

Lépj BE a komfortzónádba és hagyd, hogy a kókusz egészen felfokozza a hangulatod.