Barion Pixel

AJÁNDÉKÖTLET – La Pure Workshopok

Az elmúlt egy év során több százan keresték fel a La Pure szappanműhely workshopjait azzal a céllal, hogy egyedülálló módon kikapcsolódjanak családtagjaikkal, barátaikkal, ismerőseikkel. A programokkal kapcsolatos részletes tudnivalókat összefoglalom ebben a cikkben vendégeim és látogatóim számára.

7 féle workshop érhető el jelenleg a La Pure – Aromaterápia és fürdőélmény kínálatában, online, illetve személyesen is részt tudsz venni rajtuk:

Az események időpontjait a Facebook oldalamon találod meg, telefonon, Messengeren vagy emailben tudsz jelentkezni rájuk.

A jegyed meg tudod venni online, de fizethetsz a helyszínen is készpénzzel vagy bankkártyával. Ha ajándékba szeretnéd adni, vannak workshop utalványok, amelyeket online, de akár papír alapon is kiküldök az ajándékozott részére.

A workshop ideje alatt a vendégem vagy egy forró italra és süteményre.

Bármilyen kedvvel érkezel, bármit hagysz otthon magad mögött, amikor jössz, nálam megértést, elfogadást, támogató hangulatot és közeget találsz. A szappan műhelyt otthonunkként kezeljük (a családom és én) így azokkal a dolgokkal találkozol, amikkel mi is körül vesszük magunkat. Otthonos, barátságos, tiszta és természetesen jó illatú, ami a sok illóolajnak köszönhető.

Semmilyen tudást vagy felszerelést nem kell hoznod magaddal, mindent itt fogsz kapni. Semmiféle előképzettség nem szükséges a workshopon való részvételhez, ezek szabadidős tevékenységek, amelyek alatt kozmetikumokat alkotunk.

Mire számíts, ha eljössz egy La Pure workshopra?

Általában hölgyek a résztvevők, de ha jelentkezik egy-egy úriember, annak nagyon örülünk. A workshop természetesen gyerek és bababarát, hozhatod magaddal a gyerekeidet is, ha szeretnéd, de választhatod azt is, hogy nélkülük jössz egy kicsit töltődni, kikapcsolódni. Ha gyerekkel szeretnél részt venni az alkalmon és együtt dolgoztok 1 főre kell részvételi díjat fizetned. 5-6 éves gyerekek már nagyon ügyesen tudnak egyedül is szappant készíteni, de ez legyen a Te döntésed. Hagyod-e dolgozni egyedül és Te is elkészíted a saját szappanodat vagy segítesz neki.

A workshop ideje alatt a vendégem vagy egy forró italra és süteményre. Minden finomságból fogyassz bátran, ami az asztalra kikészítve vár. A munka után pedig szívesen készítek Neked kávét vagy forró csokoládét, akár növényi tejjel is. Sokszor házi készítésű süteménnyel kedveskedünk, érdemes megkóstolni. 😊

 Nagyon vigyázunk a műhely és ezáltal a kozmetikumok tisztaságára, így amikor a műhelybe belépsz kérlek cseréld le az utcai cipődet a benti papucsra és alaposan moss kezet szappannal. Ha szeretnéd hozhatod magaddal a saját váltócipődet is.

Egy eseményem maximum 12 fő tud részt venni. 

“… az illatok segítséget nyújthatnak a mindennapokban,
erőt meríthetünk belőlük …

A workshop után lehetőséged van a vásárlásra is, amennyiben szeretnéd kipróbálni a La Pure termékeket vagy beillatosítani a lakásodat egy finom illóolajkeverékkel, vagy esetleg megvenni végre a régóta vágyott diffúzorod. Szívesen adok illóolajokkal és kozmetikumokkal kapcsolatban tanácsokat is. Ne feledd, az illatok segítséget nyújthatnak a mindennapokban, erőt meríthetünk belőlük.