Illóolajokkal a szürkeség ellen

Bár az időjárásból még nem érezzük annyira, de a tanintézmények indulásából igen. Újra itt az ősz, ami az elmúlt időszak függvényében még több nehézséget és bizonytalanságot hoz magával. Illékonynak tűnik ez a kiegyensúlyozott időszak és a félelmeink, aggodalmaink sokszor felülkerekednek rajtunk. Találnunk kell valami kapaszkodót, egy mankót, amivel megerősíthetjük magunkat és ezáltal a körülöttünk élőket.

Ehhez használom én az Útitárs szettet, ami nemcsak egy komplett házipatikának felel meg, de már a kézbevétele is felér egy élménnyel. Igényes, szép, különleges és elképesztően hasznos.

Egy szépen kidolgozott bőr neszesszer, amely kifejezetten az esszenciák tárolására lett kitalálva és éppen beleillik egy női táskába. 7 üvegcsét találunk benne, 1 sárgabarackmag olajat és 6 esszenciát. Ebben a 6 olajkeverékben benne van minden, ami a hétköznapokban szükséges. Egyszerűen és gyorsan alkalmazhatóak. A sárgabarackmag olaj pedig jól jön, ha masszírozni kell és nem vihető fel tisztán az esszencia a bőrre.

Egy szépen kidolgozott bőr neszesszer,
amely kifejezetten az esszenciák tárolására lett kitalálva
és éppen beleillik egy női táskába.

Fény esszencia – örömöt, boldogságot magában hordozó keverék, a lélek gyógyítója. Vedd elő és lélegezd be, ha kibillentünk az egyensúlyunkból, ha egyszerűen csak fel akarjuk dobni a környezetet, ha könnyeket akarunk felszárítani, ha vigaszt akarunk nyújtani.

Fehér esszencia – immunerősítő, vírus, baktérium és gombaölő hatású, de enervált állapotban és a koncentráció fokozására is biztos segítség. Használhatod, ha vírusfertőzésed van vagy ha fel akarod dobni magad, esetleg kávé helyett inkább valami mást választanál. 4-5 csepp tisztán a gerincbe bedörzsölve fejti ki maximális hatását.

Kék esszencia – kiválóan alkalmazható sebekre, gyulladásra, viszkető felületre és mindenre, ami piros. Tisztán is fel lehet kenni 2-3 cseppet a kezelendő felületre.

Narancs esszencia – a gubancok oldója, ehhez fordulj, ha görcs van benned fizikailag vagy lelkileg.  Görcsös köhögés esetén, menstruációs fájdalomra, de egy hirtelen jött rémült állapotra is a legjobb választás.

Vörös esszencia – izombemelegítésre kiválóan alkalmazható, tehát használható sportolás előtt a térdre és a bokára kenve, de akár az érzékenyebb izmot is bekenhetsz vele.

Zöld esszencia – gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és sebgyógyító.

Sárgabarackmag olaj – az aromaterápia kedvelt hidegen sajtolt növényi olaja van benne, amely nem csak finom marcipán illatú, de nyákoldó, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású is.