Hogyan használd

Viccesen hangzik, de a La Pure termékek legnagyobb ellensége a víz.

Nemcsak azért mert elfogynak tőle mint Ózban a nyugati boszorkány :), hanem mert tönkremehetnek, széteshetnek, ezért óvnod kell őket attól, hogy használaton kívül álljanak a vízben.

Adunk néhány tippet a rendeltetésszerű használatukhoz:

Hogyan használd a szappant?

Mindenképpen olyan szappantartóban tárold amelyből rendesen ki tud folyni a víz. Nagyon jók erre a vesszőből vagy fából készült tartók. Sajnos a pár lyukacskával ellátott kerámia csodákban vizesek maradnak, a szappanod pedig idő előtt feloldódik benne. Megfogni is kellemetlen a hideg, vizes, nyálkás szappant, ugye?

A nedves kezedet, szappan zsákot vagy szivacsot dörzsölj be a szappannal zuhanyzáskor, ne a testedet.

Ha fürdesz akkor se áztasd a vízben a szappant, és akadályozd meg ebben a gyerekeidet is.

Hogyan használd a szilárd sampont?

Vizezd be a hajad, majd kezdd el bedörzsölni a tincseidbe és a fejbőrödbe a sampont. Ha neked egyszerűbb, a kezedbe is dörzsölheted, majd az így keletkezett habot belemasszírozhatod a hajadba. Hagyd egy kicsit (néhány percet) állni a hajadon, majd alaposan öblítsd le. Ha igényed van rá, ismételd meg kétszer ezt a műveletet, de nem szükséges.

Tárold úgy ahogy egy szappant, ne érje víz vagy nagyon magas pára miközben áll. Használatot követően gyorsan újra szárazzá válik.

Semmiképp ne fürödj vele, kiszárítja a bőröd. Szappannak látszik kifejezetten, fejbőrre és hajra készült!

Hogyan használd a fürdőgolyót?

Kanál segítségével a kívánt adagot dobd a fürdővízbe (fél vagy 1 golyót, esetleg kettőt), várj amíg pezseg és élvezd a bőrápoló, illatos kényeztetést. A fürdés végén vigyázz el ne csússz a kádban, a tápláló olajok eléggé síkossá tehetik.

Hogyan használd a testradírt?

A bőr megújulása nagyjából havonta következik be, vagyis testradírt háromhetente, havonta egyszer érdemes használni. A nedves bőrödbe dörzsölöd óvatos, körkörös mozdulatokkal. Utána nem érdemes már mosakodni, csak langyos vízzel leöblíteni a testradírt.