Illóolaj csomag

6.200 Ft

Tökéletes választás azoknak, akik a természet erejével szeretnék támogatni testi és lelki jóllétüket

Leírás

Az Illóolaj Csomag egy különleges összeállítás, mely azon legnépszerűbb illóolajainkat tartalmazza, melyeket amellett, hogy a család bármely tagja biztonsággal használhat, elősegítik a relaxációt, tisztítják a teret, és hozzájárulnak a pozitív életérzéshez. Ez a csomag egyaránt szolgálja a testi és a lelki egészséget, ösztönözve az egyéneket a tudatos jelenlét és a wellness gyakorlására.

A CSOMAG TARTALMA:

  • Orvosi levendula illóolaj (Lavandula angustifolia) [5 ml]: Nyugtató hatású, segít a stressz enyhítésében és az alvás minőségének javításában.
  • Citrom héj illóolaj BIO (Citrus limonum ze.) [5 ml]: Frissítő és energetizáló, javítja a koncentrációt és tisztítja a levegőt.
  • Teafa illóolaj (Melaleuca alternifolia) [5 ml]: Erős antibakteriális és antifungális tulajdonságokkal rendelkezik, támogatja az immunrendszert és a bőr egészségét.

A csomagban található Panarom vászontasak pedig környezetbarát megoldást kínál az illóolajok tárolására és szállítására.

Az Illóolaj Csomag integrálása a TELJESSÉG HETE életmódváltó programba lehetőséget nyújt a résztvevőknek arra, hogy mélyebben megismerjék az illóolajok használatának módjait, előnyeit, és ezáltal hatékonyabban építhessék be őket a napi rutinjaikba. A válogatott illóolajok segítségével a program résztvevői képesek lesznek javítani életminőségüket, csökkenteni a stresszt, és harmonikusabbá tenni környezetüket.

Új illóolaj helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.

100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz.

A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!

FIGYELMEZTETÉS:
A citromhéj illóolaj fényérzékenyítő hatású. Bedörzsölés után az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

A konkrét recept alkalmazása előtt győződj meg a recept összes összetevőjével kapcsolatban az ellenjavallatokról.

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható! Az illóolajok bőrön való alkalmazásához – az irritáció elkerülése érdekében – javasoljuk növényi olajjal való keverésüket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Illóolaj csomag

6.200 Ft