Pet hoo diffúzor – bagoly

27.900 Ft

Gyerekszobában ideális, finom, aromás hideg gőzt képező diffúzor

Színváltozatok:

Kategóriák: ,

Leírás

Finom, aromás hideg gőzt képező diffúzor illóolajok párologtatására, mely tisztítja és illatosítja a levegőt.

A PET diffúzor a gyerekszobák kihagyhatatlan kiegészítője. A diffúzorba helyesen választott illóolajjal fertőtleníti a szoba levegőjét, őrködik gyermeke egészsége felett, és nyugodt éjszakát biztosít. A diffúzor 7 különböző színű fényt tud kibocsájtani (fehér, meleg fehér, piros, sárga, lila, zöld, világoskék, sötétkék). Válassz gyermekeddel közösen egy színt, vagy hagyjátok a készüléket váltogatni azokat. A PET diffúzor egy órás kikapcsolási időzítőt is kínál, ezalatt kellemes, illatos társaságot biztosít a gyermeknek. Majd automatikusan kikapcsol, hogy nyugodt és zavartalan alvást biztosítson.

MŰSZAKI ADATOK
Design népszerű állatmotívumokkal – bagoly
Különböző LED világítási módok folyamatos/intervallum üzemmód forgalom időzítő (1 óra) automatikus kikapcsolás, ha kifogy a víz csendes működés (max. 40 dB) ultrahang technológia
Tápegység: AC 100-240V, 50/60 Hz (bemenet), DC 24V (kimenet)
Víztartály: 250 ml
Alapterület: 10-20 m2
Anyaga: ABS + PP
Zajszint: < 40 dB (A)
Méretek: 13,5 x 13,5 x 14,5 cm
Tömege: 340 g (adapter nélkül)
Színváltozatok: kutya, cica, bagoly

ALKALMAZÁS:

Kizárólag 100% természetes, oldószermentes, bevizsgált illóolajat használj! Az oldószeres aroma (például: alkohol) a készüléket károsíthatja, felületét megtámadja és ebben az esetben a garancia érvénytelenné válik.

FIGYELMEZTETÉS:

Fontos figyelmeztetés! Használaton kívül ne hagyj vizet a készülékben, mivel a pangó vízben baktériumok, gombák szaporodhatnak el. A termék tartályában lévő vizet legalább háromnaponta cserélni kell, függetlenül a készülék vagy víz szemrevételezéssel megállapítható tisztaságától.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pet hoo diffúzor - bagoly

27.900 Ft