Aromaforce légfertőtlenítő spray

9.900 Ft

ÖSSZETEVŐK:
Illóolajok: édes narancs (Citrus sinensis), hofa (Cinnamonum camphora ct linalol), niauli (Melaleuca quinquinervia), tasmániai eukaliptusz (eukaliptusz globulus), ravitsara (Cinnamonum camphora ct cineol), saro (Cinnamosma fragrans), geránium (Pelargonium asperum), ylang-ylang (Canaga odorata), vietnámi eukaliptusz (Eucalyptus citriodora), szegfűszeg (Eugenia caryophyllus), madagaszkári citronella (Cymbopogon giganteus), katrafay (Cedrelopsis grevei), pacsuli (Pogostemoncablin), gyömbér (Zingiber officinalis), madagaszkári szalmagyopár (Helichrisum gimnocephalum), ravensara(Ravensara aromatica) + alcohol, isopropyl alcohol, denatonium benzoate.

KISZERELÉS: 150 ml

Leírás

Eltávolítja a vírusokat: Influenza A H1N1 30 másodperc alatt, baktériumokat (streptococcus pyogenes) 5 perc alatt és gombákat (Aspergillus niger) 15 perc alatt.

A hatékonyság független laboratóriumi vizsgálatokkal bizonyított.

Ez a fertőtlenítő spray biztosítja az egészségesebb levegőt a szigorúan megválasztott illóolajoknak köszönhetően, az illóolajok antivirális, antibakteriális és az antiszeptikus tulajdonságai miatt.
A Pranarôm által választott permetezési technológiának köszönhetően a részecskék a légkörben szuszpendálva maradnak a célzott hatékonyság érdekében. 15 különféle illóolaj közül a többség Madagaszkárról származik, ahol a Pranarôm több mint tíz éve elkötelezettje az esszenciális, ökológiai és fenntartható illóolaj-termelésnek.
Különösen a ravintsarát, a szegfűszeget és a niaoulit ismerik fertőtlenítő tulajdonságaikról és bizonyított hatékonyságukról.

– a helyiségben keringve, körbe járva permetezzen
– naponta 2-3 alkalommal használja
– 20 m2-es helyiségben 5 másodpercig permetezzen
– szellőztetés mellett használja
– 2 év alatti gyermekek és kismamák használata után 30 percig nem mehetnek a helyiségbe
– lefekvés előtt legkésőbb 30 perccel használja utoljára

FIGYELMEZTETÉS:

Gyúlékony aeroszol. Nyomás alatt álló tartály, felmelegedve felrobbanhat. Ne tegye ki 50 °C-ot meghaladó hőmérsékletnek! Hőtől, szikrától, nyílt lángtól, forró felületektől tartsa távol. Ne permetezzen nyílt lángra vagy bármilyen más gyújtóforrásra. Ne szúrja ki és ne égesse el, még használat után sem.
Bőrirritáló hatású. Bőrallergiát okozhat.
Kerülje a szemmel és a bőrrel való érintkezést. Súlyos szemirritációt okoz.
Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
Gyermekektől elzárva tartandó.
Használat után alaposan mosson kezet!
Nem ajánlott érzékeny embereknek (pl. asztma, allergia esetén ill. azoknak, akiknél görcsrohamok jelentkeztek)

A Pranarôm támogatja a “Graine de Vie” társulást, valamint az iparosodott országok lakosainak ökológiai lábnyomának kompenzálását a fejlődő országokban fák ültetésével.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pranarom Aromaforce BIO légfertőtlenítő spray 150 ml-es kiszerelésben

Aromaforce légfertőtlenítő spray

9.900 Ft